Prosessiteollisuus

Epäreilua kilpailuetua jalostetun analytiikan ratkaisuilla metsä-, kemian- ja kaivosteollisuuden toimijoille.

Miksi Advian?

Osaamista

Täyskäsi osaamista

Osaamisemme prosessiteollisuudessa, reunalaskennassa, koneoppimisessa, elektroniikassa ja sulautettujen ohjelmistojen kehittämisessä sekä kykymme siirtää dataa myös koneisiin päin erottavat meidät muista.

Kokonaisvaltainen

Katse horisontissa

One size fits all -tyyppiset ratkaisut eivät tuota maksimaalista lisäarvoa. Tässä onkin Edge AI -ratkaisujen etu, sillä ne on jo lähtökohtaisesti suunniteltu mukautumaan erilaisiin tuotantoympäristöihin ja niitä on helppo laajentaa uusilla ominaisuuksilla.

Tuloksia

Tuloksia, joilla on arvoa

Tavoitteemme on tuottaa tuloksia, joilla on todellista rahallista arvoa yrityksellesi. Ainutlaatuisella lähestymistavallamme pääset liikkeelle nopeasti: lyömme faktat pöytään business casen tueksi, löydämme nopeat parannuskohteet ja priorisoimme kehitystoimenpiteet.

Mikä on Advian EdgeAI?

Vie reunalaskenta ja tekoäly lähelle tuotantoa - sinne, missä data kerätään.

Advian EdgeAI on modulaarinen ratkaisutuote, joka sovitetaan aina sovelluskohteen tarpeisiin ja se on laajennettavissa helposti lisäominaisuuksilla. 

Palvelumme prosessiteollisuuteen

Datakonsultointi

Suunnittelemme ja toteutamme modernit tietovarastot, skaalautuvat tietomallit ja autamme hyödyntämään datasi koko potentiaalin. 

Tutustu datapalveluihimme

Tukimus- ja kehityspalvelut

Haluatko tehdä tuotteistasi älykkäämpiä ja parantaa tutkimus- ja kehitysprosessejasi? Tarvitsitpa sitten teknisen tiimin ratkaisun rakentamiseen tai yksittäisen asiantuntijan nykyiseen tiimiisi, olemme apunasi.

Lue lisää

Blogissa

Previous slide
Next slide

Data ja uudet teknologiat - keino päästötavoitteiden saavuttamiseen?

Taloustutkimus vuodelta 2015 kertoo, että suuri enemmistö suomalaisyrityksistä pitää vähähiilisyyttä ja hiilineutraaliutta strategisen kilpailukyvyn...

Tekoälystä vastalääke laadunvarmistuksen ongelmakohtiin

Ovi auki keskisuurille toimijoille Lähes jokaisella teollisuusyrityksellä on jonkinasteisia haasteita ja tarpeita liittyen laadunvarmistuksen...

Miksi Edge AI on informaatiomaailman uusi iskusana? 4 esimerkkiä

Mitä Edge AI:n ympärillä pyörivän hypetyksen takaa löytyy? Miksi siitä on tullut informaatiomaailman uusi iskusana? Esittelen tässä jutussa neljä...

Kiinnostuitko?

Varaa tästä puolen tunnin konsultaatio asiantuntijamme kanssa 👇