Skip to main content

Valmistava teollisuus

Optimoitua tuotantoa
kokonaisvaltaisesti läpi tehtaan

Kaikki mitä tarvitset maailmanluokan tehtaan pyörittämiseksi

Palvelumme valmistajille

Data Advisory

Paranna organisaatiosi data- ja analytiikkavalmiutta. Ymmärrämme liiketoimintasi vaatimukset. Tunnistamme kannattavimmat ja kestävimmät datainvestoinnit ja kehitysalueet. Aloita matkasi kohti modernia tiedolla johtamista.

Smart Factory

Tehosta tuotantosi suorituskykyä. Löydämme tuotantosi tuottavuuden ja tehokkuuden tasapainon ja mahdollistamme resurssien optimoinnin, tuotanto-kustannuksien vähentämisen ja ennustettavuuden parantamisen.

Kestävä tuotanto

Saavuta kestävän kehityksen tavoitteesi datan ja edistyneen teknologian avulla. Optimoimme energiankulutuksesi, vähennämme hukkaa ja uudelleenkäytämme materiaaleja tinkimättä kannattavuudesta.

Räätälöidyt ratkaisut

Älä anna kilpailjoidesi mennä sinusta ohi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja integroituina liiketoimintaasi. Olipa kyse tekoälystä, automaatiosta, analytiikasta tai muusta edistyksellisestä teknologiasta, me autamme sinua menestymään.

Case Valtra:
Takuukustannusten minimointi koneoppimisen avulla

Advianin koneoppimisratkaisun avulla Valtra voi tunnistaa kriittiset parannuskohteet tuotekehitysprosessissaan, leikata kustannuksia ja tarjota laadukkaita palveluja asiakkailleen. Lue lisää.

 

Nimetön malli

Ville Louko

Sales, Manufacturing

Ota minuun yhteyttä!

Haluatko keskustella tuotannon optimoinnista tarkemmin?

Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse +358 41 545 8559 tai lähettämällä sähköpostia ville.louko@advian.fi

80 prosentista 100 prosenttiin – hyödynnä tehtaasi täysi potentiaali

 

Maailmanluokan tehtaiden rakentaminen vaatii kunnianhimoa, oikeanlaisia ihmisiä ja oikeanlaista osaamista. Me autamme sinua hyödyntämään tehtaasi täyden potentiaalin ja tehostamaan tuotantoasi. Miten?

Vahvalla toimialasosaamisella, jalostetun analytiikan mahdollisuuksien syvällä ymmärryksellä sekä innovatiivisilla ratkaisuilla.

Liiketoimintasi tarpeet määrittelevät sen, mitä teemme ja miten. Vasta sen jälkeen etsimme sopivat teknologiat ja ratkaisut.

Saavutamme kunnianhimoisimmatkin tavoitteet kokonaisvaltaisen järjestelmäajattelun sekä anturifuusion ja tekoälyn tehokkaan hyödyntämisen avulla.

Me autamme sinua: 

  • Keräämään dataa liiketoimintatarpeisiisi sopivilla sensoireilla.
  • Saamaan reaaliaikaisen kokonaiskuvan tuotannostasi runsaan anturidatan, konenäön, anturifuusion ja koneoppimisen avulla.
  • Hallitsemaan ja optimoimaan tuotantoprosesseja automaattisesti.

Näin tehostamme tuotantoasi

Meille Advianlaisille optimoitu tuotanto tarkoittaa sitä, että näemme, ymmärrämme ja hallitsemme tuotteiden, palveluiden ja järjestelmien koko elinkaaren. Rakennamme kestäviä ratkaisuja.

Olemme jakaneet tuotannon tehostamisen viiteen vaiheeseen.

1 Keskitä voimasi

Horisontissa loputtomia kasvumahdollisuuksia, uusia projekteja ja runsaasti dataa? Mihin tarttua seuraavaksi ja missä järjestyksessä?

Me navigoimme teknologian ja liiketoiminnan välillä kuin kalat vedessä opastaen sinut perille. Löydämme tuotannollesi ja liiketoiminnallesi hedelmällisimmät ja kestävimmät investoinnit.

Aloitetaan laatimalla sinulle Data Game Plan.

2 Kerää data

Keräämme dataa tuotantoprosesseistasi (energiankulutus, laitteiden suorituskyky, tuotannon laatu jne.) sinun tarpeisiisi sopivilla antureilla (IoT-anturit, kamerat, PLC jne.).

3 Harmonisoi ja visualisoi

Valitsemme sopivan teknologian vasta tuotantodatan harmonisoinnin ja standardoinnin jälkeen. Tarjoamme sinulle täydellisen kokonaiskuvan datan visualisoinnin avulla.

4 Analysoi ja ennusta

Käytämme koneoppimista tuotantodatan analysoinnissa. Tunnistamme missä energiaa menee hukkaan. Ennustamme ja optimoimme energiankulutusta reaaliajassa.

5 Hallitse tuotantoasi

Yhdistämme tuotantodatasi MES-dataan, jotta sinä voit optimoida koko tuotantosi prosessit alusta loppuun. Rakennamme älykkään ja automatisoidun laiteohjauksen.

Loistamme näillä teollisuuden aloilla

Olemme erikoistuneet toimialoihin, joilla tuotannon korkea laatu on erityisen tärkeää. Automaattinen laadunvarmistus varmistaa korkealaatuisen tuotevirran, vähentää kustannuksia ja mahdollistaa ongelmien tunnistamisen prosessin varhaisessa vaiheessa välttäen hukkaa ja uudelleentyöstöä.
Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Paranna elintarviketuotteiden laatua edistyneen teknologian avulla. Voit paljastaa tuotteiden kemialliset koostumukset, tunnistaa tuotteissa olevia vieraita materiaaleja ja parantaa elintarviketurvallisuutta.

Koneteollisuus

Koneteollisuus

Tehosta tuotantoa ja paranna tuotteidesi laatua tekoälyllä ja konenäöllä. Edistyneillä teknologioilla on mahdollista tarkastaa tuotteita 3D:ssä, tunnistaa materiaalien ominaisuuksia ja analysoida tuotteiden pintaa.

Elektroniikkateollisuus

Elektroniikkateollisuus

Paranna tuotantosi laatua edistyksellisillä teknologioilla, kuten Edge AI:lla, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti, tarkastamaan 3D-tuotteita ja -pintoja ja varmistamaan laadukkaan kokoonpanotyön.

Smart Factory opas mock up

Lataa Smart Factory -oppaamme

Tehosta tuotantoasi reaaliaikaisen Edge AI:n avulla. Lue miksi industry 4.0 ja tekoäly ovat avainasemassa teollisuusyritysten menestymisen kannalta, miten Smart Factory -ajattelua voi hyödyntää käytännön tasolla sinun tehtaassasi ja kuinka pääset alkuun vaikka jo tänään.

Aloita Smart Factory -matkasi tästä.

Miksi Advian?

Slash icon 
SAAVUTA EPÄREILUA KILPAILUETUA KANSSAMME

1

Täyskäsi osaamista

Ainutlaatuinen yhdistelmä liiketoimintasuunnittelun, datan, tekoälyn, pilvi- palveluiden ja sijaintitiedon taitoja. Työntekijöidemme keskimääräinen kokemus on yli 15 vuotta.

2

Kokonaisvaltainen kumppani

Emme ole pelkkä IT-talo, vaan lisäarvoa tuottava kumppanisi tehtaan lattiasta kattoon. Autamme sinua myös laitteistojen ja elektroniikan kanssa.

3

Tuloksia – ei tyhjiä digihankkeita

Keskitymme luomaan sinulle kestävää ja konkreettista kilpailukykyä, emme datasi tai IT-arkkitehtuurisi päämäärättömään hieromiseen.

4-2

Innovaatio polttoaineenamme

Maailman kehittyessä on sinunkin pysyttävä mukana. Palava halu rakentaa maailmanluokan tehtaita ruokkii kykyämme innovoida koko liiketoimintaasi.

Blogimme tuoreimmat

Talkoita vai pysyviä muutoksia? Tiedolla johtaminen luo kestävää arvoa

Tiedolla johtaminen vaatii organisaatiolta kykyä ja halua kehittää sisäisiä prosessejaan, usein erityisesti tiedonhallintaansa. Lähtötilanne voi olla hyvin erilainen. Osa ...
Nandita Wager | Data Advisor & Business Designer
Nandita Wager | Data Advisor & Business Designer

Tiedolla johtamisen kypsyys ja sen mittaaminen

Ero tiedolla johtamisen edelläkävijöiden ja peränpitäjien välillä on huima. Osa organisaatioista on alusta saakka leiponut toimintansa sisään dataohjautuvuuden ja toiset ovat ...
Samu Paajanen | Senior Advisor, Partner
Samu Paajanen | Senior Advisor, Partner

Data governance tutustuttaa sinut dataasi

Data Governance (suomenkielestä puuttuu vielä vakiintunut termi, mutta kuvaava on vaikkapa tiedonhallintamalli) määrittelee keskitetysti organisaatiolle yhteiset tiedonhallinnan ...
Eeva Randén | Lead Data Analyst
Eeva Randén | Lead Data Analyst

Arvonluontia datalla: miten dataohjautuvuudesta tehdään totta?

Datan hyödyntämisestä tai hyödyntämättä jättämisestä päättävät viime kädessä aina yrityksesi ihmiset.
Advian
Advian

Advian ja Sharper Shape – jalostetulla analytiikalla uusiin korkeuksiin

Sharper Shape on kansainvälisesti toimiva automatisoitujen drone- ja helikopteripohjaisten sähköverkkojen tarkastuspalveluiden toimittaja. Advian on ollut mukana vauhdittamassa ...
Advian
Advian

Satelliittidatan hyödyntäminen ratainfran kunnossapidossa - Case Väylä

Advian auttoi Väylää analysoimaan radan varrelta pehmeikköalueita, joissa ratapenger liikkuu tavanomaista enemmän. Ratapenkereen liiallinen liikkuminen aiheuttaa pitkällä ...
Advian
Advian

Miten kirjoitetaan energia-alan menestystarina?

Palattuani energia-alan konsultoinnin pariin, viimeiset 12 kuukautta ovat olleet vielä odotuksianikin kiintoisampia. Olen saanut tilaisuuden keskustella vuoden aikana ...
Tommi Peltomo | Senior Advisor
Tommi Peltomo | Senior Advisor

TOP 5 pehmeää taitoa, joilla menestyt Data Engineerinä

ETL, SQL, Python, tietovarastointi, dataputket, big data, pilvialustat, tietokannat, tietointegraatio… Termejä, jotka usein vilahtavat data engineerien, eli suomeksi sanottuna ...
Advian
Advian

Data ja uudet teknologiat - keino päästötavoitteiden saavuttamiseen?

Taloustutkimus vuodelta 2015 kertoo, että suuri enemmistö suomalaisyrityksistä pitää vähähiilisyyttä ja hiilineutraaliutta strategisen kilpailukyvyn lähteenä ja merkittävänä ...
Advian
Advian