Vain tavoitteet ja unelmat rajana

Jos haluat kasvaa, kehittyä ja nauttia työstäsi, me Advianilla olemme sitoutuneet tekemään sen mahdolliseksi – yhdessä.

 

/   Enemmän kuin pelkkä työ.

 

Perustimme Advianin, jotta tietoa täynnä olevassa maailmassa ei tarvitsisi tehdä päätöksiä arvausten varassa. Kyllästyimme seuraamaan tuloksetonta datan vatkaamista ja digitalisaatioviitan alla pakkomyytyjä konsulttitunteja.

Jos olet valmis tekemään töitä yhteisen menestyksen eteen, saat varmasti ansaitsemasi tunnustuksen.

 
Meillä ei ole vain taivas rajana - vaan advianlaisten omat tavoitteet ja unelmat.
 
 
Näin Advian sai alkunsa

Meidän arvomme

yhteistyö

Yhteistyö

Toimiva tiimi on aina enemmän kuin mukana olevien ihmisten summa. Autamme toisiamme pyyteettömästi ja otamme kursailematta apua vastaan: huippuosaaminen menee meillä jakoon kaikille. Kuuntelemme toisiamme ja teemme kaikkemme, jotta toiset voisivat menestyä. Mitä yhteistyö tarkoittaa meillä konkreettisesti? Esimerkiksi sitä, että koko tiimi pääsee kehittämään Adviania päättämällä tärkeistä asioista yhdessä, asiantuntijamme tukevat myyntiä omalla aktiivisuudellaan ja oma osaaminen laitetaan muille jakoon viikottaisissa Knowledge Sharing -tuokioissa. Ketään ei jätetä yksin puurtamaan.

rohkeus

Rohkeus

Rohkeus ei vaadi voimaa vaan sydäntä. Meille rohkeus tarkoittaa sitä, että kerromme toisille ajatuksemme rehellisesti, laitamme osaamisemme jakoon ja törmäytämme mietteitämme aktiivisesti toisten ajatuksien kanssa – niin syntyvät innovaatiot. Uskallamme haastaa sekä toisten ajatukset että omamme, emmekä pelkää ottaa vastaan uutta - meillä saa olla rohkeasti oma itsensä. Asiakkaidemme menestys on meille sydämen asia. Rohkenemme tuoda esille parhaat ideamme, jotka auttavat asiakkaitamme onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Emme suostu menemään sieltä, mistä aita on matalin.

sitoutuminen

Sitoutuminen

Haluamme olla porukallemme enemmän kuin työpaikka, mutta työntekijän ei tarvitse olla meille enempää kuin aito itsensä. Tavoitteenamme on olla niin mukava työpaikka ja hedelmällinen alusta kasvulle, ettei meillä tarvitse käydä kenenkään vain kääntymässä. Sitoutuminen tarkoittaa myös sitä, että otamme vastuuta kollegojemme, koko yrityksen ja asiakkaidemme onnistumisesta - emme vain omastamme. Sitoudumme yhteisesti tehtyihin päätöksiin ja vaikutamme omalta osaltamme siihen, että Advian on viihtyisä ja hedelmällinen työympäristö kaikille.

/ Tämän tarjoamme sinulle

 

Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on. Siksi pidämme advianlaisista hyvää huolta. 

Tarjoamme sinulle työkavereiksi asiantuntijatiimin, jonka tietotaidosta hyödyt – olit sitten monissa liemissä keitetty kova luu tai versomiseen valmistautuva itu.

Joustava työ

Oikeasti joustava työ

Työskentele missä ja milloin haluat, kunhan huomioit kollegasi ja asiakkaat – myös ulkomailta. Joustavan työaikamallimme avulla voit suunnitella viikkosi tinkimättä vapaa-ajastasi.

Työvälineet onnistumiseen

Työvälineet työssä onnistumiseen

Tarjoamme sinulle budjetin työssäsi onnistumiseen tarvittavien työkalujen hankintaan.

Palkkamalli

Kannustava palkkamalli

Mahdollisuus joustavaan ja kannustavaan palkkamalliin: peruspalkka bonuksilla, jotta saat oman siivun laskutettavasta- ja tuotekehitystyöstäsi.

Työterveyshuolto

Laajennettu työterveyshuolto

Kokonaisvaltainen työterveyshuolto, jossa huomioidaan sekä fyysinen, että henkinen hyvinvointisi.

Lounasetu

Lounasetu

Advian maksaa osan lounaskuluistasi jokaisena työpäivänä.

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

Advian maksaa osan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointikuluistasi.

Matkustusetu

Matkustusetu

Advian maksaa osan työmatkakuluistasi työpaikalle ja takaisin.

Työkykyvakuutus

Työkykyvakuutus

Työkykyvakuutus, joka kattaa kaikki työkykyysi vaikuttavat tapaukset, tapahtuivatpa ne työaikana tai ei.

Lastenhoitopalvelut

Lastenhoitopalvelut

Advian tarjoaa konkreettista apua työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen lastenhoitopalveluilla. Voit varata avustajan milloin tahansa ulkopuolisen kumppanimme kautta.

Millaista on advianlaisuus?

Kukapa sen paremmin kertoisi, kuin advianlaiset itse. Jottei sinun tarvitsi ostaa sikaa säkissä, kirjoitimme aiheesta blogin.

Klikkaa lukemaan alta! 👇

 

/   Mitä (muuta kuin dataohjautuvaa ja sopivan luovaa hulluutta 🤖) advianlaisuus sitten tarkoittaa?

eNps_average_august23Vaikuta omaan työhösi - joka päivä

Advian sai alkunsa vuoden 2019 alussa. Tuosta on nyt kulunut yli kolme vuotta ja siinä ajassa osaksi tarinaa on liittynyt jo kymmeniä samanmielisiä huippuosaajia. 

Samanmielisyys tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, ettei valmiiden polkujen tallaaminen ole kenenkään meistä leipälaji. Me advianlaiset teemme mieluummin asiat omalla tavallamme, jotta asiakkaamme voivat kasvaa ja kukoistaa. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät, kehittyvät ja menestyvät työssään. Siksi pyrimme aina luomaan parhaan mahdollisen työpaikan – yhdessä.

Mittaamme työtyytyväisyyttä joka kuukausi Employee Net Promoter Score -kyselyllä. Vieressä näet tämän vuoden keskiarvon, jonka päivitämme kuukausittain.

 

 

parasta Advianilla

 

Parasta Advianilla - TOP 5

1. "Kaiken tekemisen vapaus, itseohjautuvuus sekä panostaminen työntekijöiden viihtymiseen."

2. "Parasta on, että minuun luotetaan työntekijänä ja saan itse olla oma johtajani."

3. "Parasta Advianilla työskentelemisessä on huippuluokan kollegat sekä yhteinen halu tehdä asioita uudella tavalla ja haastaa piintyneitä toimintatapoja."

4. "The best thing about working at Advian is that there’s a lot of freedom/independence and open mindedness as well as flexible working time."

5. "Parasta Advianilla työskentelyssä on mielenkiintoisten ongelmien ratkaisu yhdessä asiakkaiden kanssa ja monipuoliset, merkitykselliset työtehtävät. Työskentely on itsenäistä ja työvälineet sekä menetelmät voi valita kulloisenkin tarpeen mukaan."

Terveisin, 
tulevat työkaverisi

 

Tutustu meihin

 

 

 

Etsimmekö juuri sinua?

 

Leipälajimme on jalostettu analytiikka, jolla tarkoitamme ratkaisuja, joissa sovellamme ennakkoluulottomasti mm. tiedolla johtamista, tekoälyä, koneoppimista, edge-analytiikkaa ja sijaintitietoja.

Otamme aina lämpimästä vastaan uusia lahjakkuuksia oppimaan ja kasvamaan kanssamme. Tyypillisemmin esittelemme itsemme tai kollegamme seuraavilla titteleillä: Advisor, Data Engineer, Data Scientist, Data Analyst tai Data Architect.

 

Millaista osaamista haemme?

Arvostamme kovasti, jos sinulta löytyy kokemusta konsultoinnista. Innostumme, jos osaamisalueisiisi lukeutuu muun muassa seuraavia: R, Machine Learning, Data Management, Python, Data Science, Location Intelligence, Machine Vision, sekä tuntemusta asiakaskokemuksen kehittämisestä. Katsomme eduksesi, jos tunnet myös rahoitus-, energia-, valmistavan teollisuuden alan ja/tai julkisen sektorin.

Löydät kaikki ajankohtaiset hakemamme osaamisalueet hakuportaalimme Open positions työpaikkailmoituksesta.

 

Saattaisimme sopia toisillemme erinomaisesti, jos...

💎 Sinulla on intohimo dataan.
💎 Sinulla on intoa oppia ja kehittyä huipputiimimme mukana.
💎 Koet itseohjautuvuuden tuoman vapauden ja vastuun omaksesi.
💎 Osaat haastaa niin tyylikkäästi, että vastaväittäjä luulee keksineensä ajatuksesi itse.
💎 Ajatteluasi ohjaa asiakkaidemme kilpailukyky.
💎 Olet valmis ottamaan vastuuta myös tiimikavereistasi, et pelkästään itsestäsi.

 

 

 👇 Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja hae! 👇

 

Projektimme

tositteiden automaattinen tiliöinti

Tositteiden koneoppimispohjainen tiliöinti

Automatisoimme Ukko.fi:n asiakkaiden tositteiden tiliöintiprosessin koneoppimisen avulla. #machinelearning #deeplearning #NLP

process development

Asiakkaiden liittymisprosessin tehostaminen

Paransimme Turku Energian kaukolämpöverkoston uusien asiakkaiden liittymisprosessin luotettavuutta ja järjestelmällisyyttä datanhallintaratkaisulla. #processdevelopment #azuredevelopment

datakonversio Datahub

Valtakunnallisen Datahub-projektin testausta ja kehittämistä

Tuemme Fingridiä Datahub -migraatioprosessin testaamisessa ja kehittämisessä. Suunnittelimme testauskokonaisuutta ja paransimme monitoimittajaympäristön teknistä kokonaisuuttta. #changemanagement #dataanalytics #processdevelopment #multi-suppliercommunication

Kaukolämpöverkon vuotojen paikannusta tekoälyllä

Kaukolämpöverkon vuotojen paikannusta tekoälyllä

Advianin tekoälyyn ja konenäköön pohjautuva ratkaisu löytää kaksinkertaisen määrän Fortumin kaukolämpöverkostossa esiintyviä vuotoja. #artificialintelligence #computervision #advancedanalytics #thermalortomosaic

/ Rekryprosessimme

 

Kiinnostuitko Advianista työpaikkana lukemasi perusteella? Näetkö jo itsesi osana tiimiä?

Alta löydät 6-vaiheisen rekrytointiprosessimme, jonka tavoitteena on tarjota paras mahdollinen kokemus jokaiselle hakijalle.

 
Rekrytointiprosessi-1
 
 
Käsittelemme kaikki hakemukset tietosuojaselosteemme mukaisesti. Kun hakemuksesi on saapunut perille, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tutustutaan toisiimme!
 
Laitathan hakemuksesi ainoastaan hakuportaalimme kautta. Jos sinulla on kysymyksiä rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne osoitteeseen careers@advian.fi 

Englanninkielisen blogimme tuoreimmat

Previous slide
Next slide

Being a Lead Technical Advisor – An interview with Rambo

He is known as Eero af Heurlin, but his friends fondly refer to him as Rambo. Hardware design, electronics, 3D modelling, robotics... Rambo does it...

Being a Machine Learning Engineer – An interview with Afshin Dini

As technology continues to evolve at an exponential rate, machine learning has become increasingly important in various industries. For instance,...

Being a GIS Data Engineer – An interview with Jere Virolainen

Recently, there has been a high demand for GIS Data Engineers as data engineering and location intelligence are rapidly growing. Factors such as...

TOP 3 of 2022

With only a few days left of 2022, it's time to look in the rear-view mirror and reflect on the successes we've had together. So bring your leftover...

Tech innovation at Advian – 4 tips from the team

Technological innovation at Advian largely entails the development of location-aware Edge AI applications with software engineering, geospatial...

Heräsikö kysyttävää? Ole meihin yhteydessä!

Laura_Tuomikoski_contact

Laura Tuomikoski

Senior Advisor, Partner

Sara_Savolainen_contact

Sara Savolainen

HR Assistant

Huomio sinä!

Unelmiesi työpaikka odottaa