Vain tavoitteet ja unelmat rajana

Enemmän kuin pelkkä työ. 

 

Jos haluat kasvaa, kehittyä ja nauttia työstäsi, me Advianilla olemme sitoutuneet tekemään sen mahdolliseksi - yhdessä. 

Perustimme Advianin, jotta tietoa täynnä olevassa maailmassa ei tarvitsisi tehdä päätöksiä arvausten varassa. Kyllästyimme seuraamaan tuloksetonta datan vatkaamista ja digitalisaatioviitan alla pakkomyytyjä konsulttitunteja.
Jos olet valmis tekemään töitä yhteisen menestyksen eteen, saat varmasti ansaitsemasi tunnustuksen. Meillä ei ole vain taivas rajana - vaan advianlaisten
omat tavoitteet ja unelmat.

Näin Advian sai alkunsa

👈 Sivun vasemmassa laidassa kulkee sisällysluettelo, jonka avulla voit siirtyä suoraan sinua kiinnostavaan osioon.

Meidän arvomme

Yhteistyö

Toimiva tiimi on aina enemmän kuin mukana olevien ihmisten summa. Autamme toisiamme pyyteettömästi ja otamme kursailematta apua vastaan: huippuosaaminen menee meillä jakoon kaikille. Kuuntelemme toisiamme ja teemme kaikkemme, jotta toiset voisivat menestyä. Mitä yhteistyö tarkoittaa meillä konkreettisesti? Esimerkiksi sitä, että koko tiimi pääsee kehittämään Adviania päättämällä tärkeistä asioista yhdessä, asiantuntijamme tukevat myyntiä omalla aktiivisuudellaan ja oma osaaminen laitetaan muille jakoon viikottaisissa Knowledge Sharing -tuokioissa. Ketään ei jätetä yksin puurtamaan. 

 

Rohkeus

Rohkeus ei vaadi voimaa vaan sydäntä. Meille rohkeus tarkoittaa sitä, että kerromme toisille ajatuksemme rehellisesti, laitamme osaamisemme jakoon ja törmäytämme mietteitämme aktiivisesti toisten ajatuksien kanssa – niin syntyvät innovaatiot. Uskallamme haastaa sekä toisten ajatukset että omamme, emmekä pelkää ottaa vastaan uutta - meillä saa olla rohkeasti oma itsensä. Asiakkaidemme menestys on meille sydämen asia. Rohkenemme tuoda esille parhaat ideamme, jotka auttavat asiakkaitamme onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Emme suostu menemään sieltä, mistä aita on matalin. 

 

Sitoutuminen

Haluamme olla porukallemme enemmän kuin työpaikka, mutta työntekijän ei tarvitse olla meille enempää kuin aito itsensä. Tavoitteenamme on olla niin mukava työpaikka ja hedelmällinen alusta kasvulle, ettei meillä tarvitse käydä kenenkään vain kääntymässä. Sitoutuminen tarkoittaa myös sitä, että otamme vastuuta kollegojemme, koko yrityksen ja asiakkaidemme onnistumisesta - emme vain omastamme. Sitoudumme yhteisesti tehtyihin päätöksiin ja vaikutamme omalta osaltamme siihen, että Advian on viihtyisä ja hedelmällinen työympäristö kaikille.

Tämän tarjoamme sinulle

Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on. Siksi pidämme advianlaisista hyvää huolta. 

Tarjoamme sinulle työkavereiksi asiantuntijatiimin, jonka tietotaidosta hyödyt – olit sitten monissa liemissä keitetty kova luu tai versomiseen valmistautuva itu.

Edut-advian

Kaipaatko jotain muuta? Mikä tekisi työyhteisöstä vieläkin paremman? Lähetä meille viestiä painamalla alla olevaa painiketta.

Ehdota itse

Millaista on advianlaisuus?

Mitä (muuta kuin dataohjautuvaa ja sopivan luovaa hulluutta 🤖) advianlaisuus sitten tarkoittaa?

Kukapa sen paremmin kertoisi, kuin advianlaiset itse. Jottei sinun tarvitsi ostaa sikaa säkissä, kirjoitimme aiheesta blogin. Klikkaa lukemaan alta!

Tällaista on advianlaisuus

Vaikuta omaan työhösi - joka päivä

Advian sai alkunsa vuoden 2019 alussa. Tuosta on nyt kulunut kaksi vuotta ja siinä ajassa osaksi tarinaa on liittynyt jo kymmeniä samanmielisiä huippuosaajia. 

Samanmielisyys tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, ettei valmiiden polkujen tallaaminen ole kenenkään meistä leipälaji.

Me advianlaiset teemme mieluummin asiat omalla tavallamme, jotta asiakkaamme voivat kasvaa ja kukoistaa.

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät, kehittyvät ja menestyvät työssään. Siksi mittaammekin työtyyväisyyttä jatkuvasti Employee Net Promoter Score -kyselyllä. Vieressä näet keskiarvon, jonka päivitämme kuukausittain.

 

Miten inhimillinen velka vältetään?

Parasta Advianilla - TOP 5

1. "Kaiken tekemisen vapaus, itseohjautuvuus sekä panostaminen työntekijöiden viihtymiseen."

2. "Parasta on, että minuun luotetaan työntekijänä ja saan itse olla oma johtajani."

3. "Parasta Advianilla työskentelemisessä on huippuluokan kollegat sekä yhteinen halu tehdä asioita uudella tavalla ja haastaa piintyneitä toimintatapoja."

4. "The best thing about working at Advian is that there’s a lot of freedom/independence and open mindedness as well as flexible working time."

5. "Parasta Advianilla työskentelyssä on mielenkiintoisten ongelmien ratkaisu yhdessä asiakkaiden kanssa ja monipuoliset, merkitykselliset työtehtävät. Työskentely on itsenäistä ja työvälineet sekä menetelmät voi valita kulloisenkin tarpeen mukaan."

Terveisin, 
tulevat työkaverisi

Tutustu meihin

Etsimmekö juuri sinua?

Leipälajimme on jalostettu analytiikka,
jolla tarkoitamme ratkaisuja, joissa sovellamme ennakkoluulottomasti mm.
tiedolla johtamista, tekoälyä, koneoppimista, edge-analytiikkaa
ja sijaintitietoja.

Tyypillisemmin esittelemme itsemme tai kollegamme seuraavilla titteleillä: Advisor, Data Engineer, Data Scientist, Data Analyst tai Data Architect.
Innostumme kovasti, jos osaamisalueisiisi lukeutuu muun muassa seuraavia: R, Machine Learning, Data Management, Python, Data Science, Cloud & Data Platforms, Location Intelligence, Machine Vision, sekä kokemusta konsultoinnista ja asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Millaista osaamista haemme?

💎 Etsimme liiketoimintalähtöisiä data-arkkitehteja, joilla on kokemusta pilvianalytiikasta. Emme pistäisi pahaksemme myöskään kokemusta esimerkiksi reaaliaikaratkaisuista tai tietovarastojen automatisoinnista.

💎 Haemme konsultointitaustan omaavia Data Management -asiantuntijoita, joilta löytyy osaamista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: tietomallinnus, dataputket, mikropalvelut, ELT, pilvitietovarastot, MDM tai paikkatieto.

💎 Kiikarissamme ovat myös Machine Learning -asiantuntijat, joilla on kokemusta konenäöstä, sulautetusta ohjelmoinnista tai signaalikäsittelystä, sekä halua toteuttaa kädet savessa ensiluokkaisia edge AI/ML-ratkaisuja.

💎 Haemme Advisoreita, jotka kykenevät toimimaan sujuvasti liiketoiminnan ja IT:n välimaastossa. Sinua motivoi asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen datan, edistyneen analytiikan ja uusimpien teknologioiden avulla. Muutos- ja projektijohtaminenkaan eivät ole sinulle vieraita.

Hae mukaan tiimin

 

Saattaisimme sopia toisillemme erinomaisesti, jos...

💎 Haluat kehittää tiedolla johtamista yhä pidemmälle, esimerkiksi automaation ja koneoppimisen keinoin.
💎 Sinulla on intoa oppia ja kehittyä huipputiimimme mukana.
💎 Koet itseohjautuvuuden tuoman vapauden ja vastuun omaksesi.
💎 Osaat haastaa niin tyylikkäästi, että vastaväittäjä luulee keksineensä ajatuksesi itse.
💎 Ajatteluasi ohjaa asiakkaidemme kilpailukyky.
💎 Olet teknologia-agnostinen.
💎 Olet valmis ottamaan vastuuta myös tiimikavereistasi, et pelkästään itsestäsi.

 

 

Hae meille

Kiinnostuitko Advianista työpaikkana lukemasi perusteella? Näetkö jo itsesi osana tiimiä?

Hae meille helposti hakuportaalimme kautta 
👇
Hae tästä

Käsittelemme kaikki hakemukset tietosuojaselosteemme mukaisesti. Kun hakemuksesi on saapunut perille, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tutustutaan toisiimme!

Laitathan hakemuksesi ainoastaan hakuportaalimme kautta. Jos sinulla on kysymyksiä rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne osoitteeseen careers@advian.fi 

 

Rekryprosessi 23.4. (FI)

Huomio sinä!

Unelmiesi työpaikka odottaa

Hae mukaan tiimin