Töihin Advianille?

toihin-advianille

Saattaisimme sopia toisillemme erityisen erinomaisesti, jos...

 • haluat kehittää tiedolla johtamista yhä pitemmälle, esimerkiksi automaation ja koneoppimisen keinoin
 • sinulla on intoa oppia ja kehittyä huipputiimimme mukana
 • koet itseohjautuvuuden tuoman vapauden ja vastuun omaksesi
 • osaat haastaa niin tyylikkäästi, että vastaväittäjä luulee keksineensä ajatuksesi itse
 • ajatteluasi ohjaa asiakkaidemme kilpailukyky
 • olet teknologia-agnostinen.

 

Juuri nyt meillä on avoinna:

Seasonal work for 'virtual players' - All positions filled for now

NOTE: All the virtual player positions have been filled. We will announce on this page, if still more workers will be needed. Thank you for your interest in Advian.

----

What if you could spend days in the 3D virtual world, and even get paid for that? We’re now looking for twenty (20) 'virtual gamers’ to fulfill and refine an existing 3D model. So, it’s not about gaming, it’s about completing a terrain model taken from helicopter. Job requires accuracy and ability to outline a three-dimensional world.

This is an excellent opportunity to align working with your studies as this work is something you can do also during the evenings and weekends. Read more!

Kausitöitä virtuaalipelaajille - kaikki paikat täytetty tällä hetkellä

HUOM! Kaikki virtuaalipelaajien paikat on tällä hetkellä täytetty. Ilmoitamme tällä sivulla, jos työvoimaa tarvitaan vielä lisää. Kiitos mielenkiinnostasi Adviania kohtaan.

----

Mitä jos saisit pyöriä päivät 3D-virtuaalimaailmassa ja siitä vielä maksettaisiin? Haemme nyt kahtakymmentä (20) 'virtuaalipelaajaa' täydentämään ja tarkentamaan olemassa olevaa 3D-mallia. Kyse ei siis ole pelaamisesta, vaan helikopterista kuvatun maastomallin täydentämisestä. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä hahmottaa kolmiulotteista maailmaa.

Tarjolla erinomainen mahdollisuus sovittaa työskentely esim. opiskelujen oheen, sillä tätä työtä voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisätietoja tehtävästä.

Avoin hakemus

Kuulemme sinusta mieluusti koska tahansa, jos työkalupakkiisi kuuluu osaamista yhdeltä tai useammalta seuraavista osa-alueista 👀 

 • Data Science
 • Data Engineering
 • Machine Learning
 • Cloud Data Architectures
 • Spatial Analysis
 • Solution Architectures

👉 Lähetä avoin hakemuksesi careers(at)advian.fi niin jutellaan lisää!


Mitä sinun on hyvä tietää meistä

Leipälajimme on tiedolla johtaminen, jossa sovellamme ennakkoluulottomasti mm. tekoälyä, koneoppimista ja sijaintitietoja.

Tyypillisemmin esittelemme itsemme tai kollegamme seuraavilla titteleillä: Advisor, Data Engineer, Data Scientist, Data Analyst, Solution Architect tai Data Architect.

Ansioluetteloistamme vilahtelee esimerkiksi seuraavia lyhenteitä ja termejä: R, Machine Learning, Python, Data Science, ETL, Cloud, Data Platform, Business, Location Intelligence.

 

👀 Minkälaista on advianlaisuus? Jottei sinun tarvitsi ostaa sikaa säkissä, kirjoitimme aiheesta blogin. Klikkaa lukemaan alta!

Tällaista on advianlaisuus

Meitä yhdistäviä arvoja ovat

Yhteistyö. Toimiva tiimi on aina enemmän kuin mukana olevien ihmisten summa. Autamme toisiamme pyyteettömästi ja otamme kursailematta apua vastaan: huippuosaaminen menee meillä jakoon kaikille. Kuuntelemme toisiamme ja teemme kaikkemme, jotta toiset voisivat menestyä.

Rohkeus. Rohkeus ei vaadi voimaa vaan sydäntä. Meille rohkeus tarkoittaa sitä, että kerromme toisille syvimmätkin ajatuksemme, laitamme osaamisemme jakoon ja törmäytämme mietteitämme aktiivisesti toisten ajatuksien kanssa – niin syntyvät innovaatiot. Uskallamme haastaa sekä toisten ajatukset että omamme, emmekä pelkää ottaa vastaan uutta.

Sitoutuminen. Haluamme olla porukallemme enemmän kuin työpaikka, mutta työntekijän ei tarvitse olla meille enempää kuin aito itsensä. Tavoitteenamme on olla niin mukava työpaikka ja hedelmällinen alusta kasvulle, ettei meillä tarvitse käydä kenenkään vain kääntymässä.

Tarjoamme sinulle

 • työkavereiksi asiantuntijatiimin, jonka tietotaidosta hyödyt – olit sitten monissa liemissä keitetty kova luu tai versomiseen valmistautuva itu
 • jotakin mielekästä ja juuri sinua puhuttelevaa. Mitä se voisi olla? Ehdota itse.

Annahan kuulua itsestäsi: careers(at)advian.fi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysyvä ei tieltä eksy. Oli asiasi mittakaava mikä hyvänsä, autamme mielellämme.

Miten voimme olla avuksesi?