Skip to main content

Energia

Pysy kehityksen aallonharjalla
– paranna verkkosi suorituskykyä

Kaikki mitä tarvitset maailmanluokan verkkoja varten

Palvelumme energia-alalle

Data Advisory

Paranna organisaatiosi data- ja analytiikkavalmiutta. Ymmärrämme liiketoimintasi vaatimukset. Tunnistamme kannattavimmat ja kestävimmät datainvestoinnit ja kehitysalueet. Aloita matkasi kohti modernia tiedolla johtamista.

Smart Grid

Paranna verkkosi suorituskykyä. Smart Grid -palvelumme perustuvat edistykselliseen teknologiaan ja tekoälyn hyödyntämiseen mahdollistaen maksimoidun energiatehokkuuden, sekä luotettavan ja kestävän verkon.

Räätälöidyt ratkaisut

Älä anna kilpailjoidesi mennä sinusta ohi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja integroituina liiketoimintaasi. Olipa kyse tekoälystä, automaatiosta, analytiikasta tai muusta edistyksellisestä teknologiasta, me autamme sinua menestymään.

Edelläkävijöitä, joiden kanssa meillä on kunnia työskennellä

Jonne Hirvonen_square

Jonne Hirvonen

Sales Lead,
Energy & Utilities

Ota minuun yhteyttä!

Kysyvä ei tieltä eksy. Oli asiasi mittakaava mikä hyvänsä, juttelen mielelläni kanssasi.

Voit varata tapaamisen kalenteristani, ottaa minuun yhteyttä puhelimitse +358 50 487 1572 tai lähettää sähköpostia jonne.hirvonen@advian.fi.

Luomme kilpailuetua jalostetun analytiikan ratkaisuilla

Asiakkaitamme energia-alalla ovat mm. Suomen suurimmat pörssiyhtiöt ja globaalisti toimivat yritykset.

Matkalla digitalisaation huipulle yhdessä
– kestävien ja tehokkaiden verkkojen luomiseksi

Energia- ja verkkoyhtiöt hyödyntävät jo vauhdilla digitalisaatiota ja kehittyneitä teknologioita. Useimmat toimijat ovat tehostaneet jo toimintaansa, kuten tuotannon optimointia tai kunnossapidon suunnittelua. Erilaisia kokeiluja (pilotteja ja soveltuvuusselvityksiä, englanniksi Proof of Concept, PoC) entistä tehokkaampien ratkaisujen löytämiseksi tehdään myös paljon. Ratkaisut jäävät kuitenkin usein pistemäisiksi ja kompastuskiveksi muodostuu niiden tuotantoon vienti.

Älykäs verkko (Smart Grid) vaatii pistemäisten ja toimintokohtaisten ratkaisujen liittämistä yhteen.

Maailmanluokan verkkojen rakentaminen vaatii kunnianhimoa, oikeanlaisia ihmisiä ja oikeanlaista osaamista. Vahva toimialaosaamisemme, jalostetun analytiikan mahdollisuuksien syvä ymmärrys sekä innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat matkamme kohti digitalisaation huippua.

Liiketoimintasi tarpeet määrittelevät sen, mitä kannattaa tehdä ja miten. Vasta sen jälkeen etsimme sopivat teknologiat ja ratkaisut.

Matkalla digitalisaation huipulle yhdessä - älykkäiden verkkojen luomiseksi

Miksi Advian?

Slash icon 
SAAVUTA EPÄREILUA KILPAILUETUA KANSSAMME

1

Täyskäsi osaamista

Ainutlaatuinen yhdistelmä liiketoimintasuunnittelun, datan, tekoälyn, pilvipalveluiden ja sijaintitiedon taitoja. Työntekijöidemme keskimääräinen kokemus on yli 15 vuotta.

2

Tuloksia – ei tyhjiä digihankkeita

Keskitymme luomaan sinulle kestävää ja konkreettista kilpailukykyä, emme datasi tai IT-arkkitehtuurisi päämäärättömään hieromiseen.

3

Innovaatio polttoaineenamme

Maailman kehittyessä on sinunkin pysyttävä mukana. Palava halu rakentaa maailmanluokan verkkoja ruokkii kykyämme innovoida koko liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

Ratkaisumme energia-alalla: Groundhawk
Groundhawk device in hand

Nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa dokumentoida kaapelien sijainti

Groundhawk mullistaa tavan dokumentoida sähkö- ja televerkkojen tarkat sijainnit maanrakennusurakoinnin yhteydessä. Uusi tapa on tarkempi ja täyttää uudet M71-vaatimukset.

Laitteen käyttö ei vaadi aikaisempaa mittausosaamista. Voit hyödyntää ammattilaisia, jotka ovat jo paikan päällä tekemässä maaurakointia. Koska tieto liikkuu saman tien, urakan dokumentaatiokin saadaan valmiiksi maaurakoinnin päätyttyä. Loppuasiakas saa heti verkon käyttöönsä ja alihankintaketju voi laskuttaa laadukkaasti tehdystä työstä nopeasti.

Blogimme tuoreimmat

Talkoita vai pysyviä muutoksia? Tiedolla johtaminen luo kestävää arvoa

Tiedolla johtaminen vaatii organisaatiolta kykyä ja halua kehittää sisäisiä prosessejaan, usein erityisesti tiedonhallintaansa. Lähtötilanne voi olla hyvin erilainen. Osa ...
Nandita Wager | Data Advisor & Business Designer
Nandita Wager | Data Advisor & Business Designer

Tiedolla johtamisen kypsyys ja sen mittaaminen

Ero tiedolla johtamisen edelläkävijöiden ja peränpitäjien välillä on huima. Osa organisaatioista on alusta saakka leiponut toimintansa sisään dataohjautuvuuden ja toiset ovat ...
Samu Paajanen | Senior Advisor, Partner
Samu Paajanen | Senior Advisor, Partner

Data governance tutustuttaa sinut dataasi

Data Governance (suomenkielestä puuttuu vielä vakiintunut termi, mutta kuvaava on vaikkapa tiedonhallintamalli) määrittelee keskitetysti organisaatiolle yhteiset tiedonhallinnan ...
Eeva Randén | Lead Data Analyst
Eeva Randén | Lead Data Analyst

Arvonluontia datalla: miten dataohjautuvuudesta tehdään totta?

Datan hyödyntämisestä tai hyödyntämättä jättämisestä päättävät viime kädessä aina yrityksesi ihmiset.
Advian
Advian

Advian ja Sharper Shape – jalostetulla analytiikalla uusiin korkeuksiin

Sharper Shape on kansainvälisesti toimiva automatisoitujen drone- ja helikopteripohjaisten sähköverkkojen tarkastuspalveluiden toimittaja. Advian on ollut mukana vauhdittamassa ...
Advian
Advian

Satelliittidatan hyödyntäminen ratainfran kunnossapidossa - Case Väylä

Advian auttoi Väylää analysoimaan radan varrelta pehmeikköalueita, joissa ratapenger liikkuu tavanomaista enemmän. Ratapenkereen liiallinen liikkuminen aiheuttaa pitkällä ...
Advian
Advian

Miten kirjoitetaan energia-alan menestystarina?

Palattuani energia-alan konsultoinnin pariin, viimeiset 12 kuukautta ovat olleet vielä odotuksianikin kiintoisampia. Olen saanut tilaisuuden keskustella vuoden aikana ...
Tommi Peltomo | Senior Advisor
Tommi Peltomo | Senior Advisor

TOP 5 pehmeää taitoa, joilla menestyt Data Engineerinä

ETL, SQL, Python, tietovarastointi, dataputket, big data, pilvialustat, tietokannat, tietointegraatio… Termejä, jotka usein vilahtavat data engineerien, eli suomeksi sanottuna ...
Advian
Advian

Data ja uudet teknologiat - keino päästötavoitteiden saavuttamiseen?

Taloustutkimus vuodelta 2015 kertoo, että suuri enemmistö suomalaisyrityksistä pitää vähähiilisyyttä ja hiilineutraaliutta strategisen kilpailukyvyn lähteenä ja merkittävänä ...
Advian
Advian