Asiakkaamme

Omien alojensa edelläkävijöitä, joiden kanssa meillä on ilo ja kunnia tehdä töitä. Tässä heistä muutamia.

fortum-logo-210px

Kaukolämpöverkon vuotojen paikannusta tekoälyllä

Projektissa Advian kehittää lämpödatan käsittelyä koko kaukolämpöalueen lämpökartan muodostamiseksi. Lisäksi Advian käyttää tekoälyä ja konenäköä erottamaan kaukolämmön vuodot muista kaupungeissa esiintyvistä normaaleista lämpötilailmiöistä.

sharpershape-logo-210px

Jalostetulla analytiikalla uusiin korkeuksiin

Sharper Shape on kansainvälisesti toimiva automatisoitujen drone- ja helikopteripohjaisten sähköverkkojen tarkastuspalveluiden toimittaja. Advian on ollut mukana vauhdittamassa yrityksen kovaa kasvua keväästä 2019 asti eri projekteissa.

vayla even bigger logo

Satelliittidatan hyödyntäminen ratainfran kunnossapidossa

Advian auttoi Väylää analysoimaan radan varrelta pehmeikköalueita, joissa ratapenger liikkuu tavanomaista enemmän. Ratapenkereen liiallinen liikkuminen aiheuttaa pitkällä aikavälillä huoltotoimenpiteitä ja perusparannuksen yhteydessä tällaisia alueita joudutaan stabiloimaan.

ukko-fi

Tositteiden koneoppimispohjainen tiliöinti

Automatisoimme tositteiden tiliöintiprosessin koneoppimisen avulla. Prosessin tehostaminen toi Ukko.fi:lle merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä, sekä vapautti tiimin kirjanpitäjiä muihin olennaisiin, vaikeimpiin ja harvinaisempiin tarkistustöihin.

caruna-logo-210px

Algoritmikehitystä 3D-mallinnukseen ja kaapeleiden tunnistukseen

Innovoimme yhdessä Carunan kanssa uusia ratkaisuja maakaapeleiden sijaintidatan keräämiseen sekä sijainnin tallennukseen myöhempää käyttöä varten jo asennusvaiheessa. Tavoitteena oli tehostaa ja nopeuttaa tulevaisuudessa tarvittavia huoltotoimenpiteitä.

fingrid-logo-210px

Valtakunnallisen Datahub-projektin testausta ja kehittämistä

Tuemme Fingridiä Titta-Datahub -migraatioprosessin testaamisessa ja kehittämisessä. Suunnittelemme muun muassa testauskokonaisuutta ja teemme parannuksia monitoimittajaympäristön tekniseen kokonaisuuteen.

laaketietokeskus-logo-210px

Lääketietokeskus - algoritmien kehitystä asiakaspotentiaalin analysointiin

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Rakensimme asiakkaalle koneoppimista hyödyntävän analytiikkaratkaisun lääkemyynnin asiakaspotentiaalin analysointiin ja asiakassegmentointiin.

Fintraffic_logo

Tarkkaa multisensoripaikannusta edge-analytiikalla

Suunnittelimme ja pilotoimme seuraavan sukupolven rautateiden kulunvalvonta-järjestelmän olennaisia osia Fintraffic Raiteelle. Pilotin tavoitteena oli reaaliaikainen, häiriövapaa ja tarkka paikannus kaikkialla Suomen rataverkolla. Pilotissa satelliitti-paikannusta täydennettiin inertia- ja stereokamerasensoreilla.

helen-logo-210px

Satelliittipaikannusta Helsingin kaukolämpöverkossa

Analysoimme Helenin kaukolämpöverkoston vuotoja satelliittikuvista Helsingin ydinkeskustassa.

agco group logo

Moventas-logo-600x240-1

telia-inmics-nebula-logo-1

Andritz_Logo-1

awakeai-logo-210px

lahitapiola-logo-210px

turku energia logo-1

s-ryhma-logo-1

Gasgrid-Logo-1

atria_logo---rgb

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Saisimmeko auttaa sinua löytämään organisaatiosi tiedolla johtamisen potentiaalin?