Tietoalustat ja -varastot

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatiollesi modernit tietovarastot ja pilvipohjaiset tietoalustat – myös ne sijaintitietoa sisältävät.

Toteutamme ketterästi dataintegraatiot perinteisten sisäisten tietolähteiden (esim. ERP, CRM) lisäksi myös uutta lisäarvoa luoviin datoihin, kuten paikkatieto-, BIM-, laserkeilaus- ja drone-aineistot.

Varmistamme datasi laadun ja tarvittaessa rikastamme dataa esim. ulkoisilla aineistoilla.

Tuotamme sekunnin murto-osissa tapahtuvaa koneoppiseen perustuvaa päätöksentekoa, joka voi pohjautua massiivisen kokoisiin, jopa sadoista lähteistä kerättyyn historiadataan ja jatkuvaan datavirtaan. Kinetica yhdistää GPU-kiihdytetyn tietokannan, reaaliaikaisen sijainnin visualisoinnin ja tekoälyn voiman.

Alusta reaaliaikaiseen analytiikkaan

Tiedon ja tietolähteiden määrän kasvaessa perinteisten analytiikka-alustojen suorituskyky ei enää riitä. Autamme sinua maksimoimaan aktiivisen ja reaaliaikaisen analytiikan hyödyt. Tutustu Kinetica-materiaaleihin ja varaa ilmainen demosi nyt.

Tarvitsetko apua tietovarastojen suunnitteluun tai toteutuksiin?

Varaa alta 30 min keskusteluaika asiantuntijamme kalenterista. Se ei sido sinua mihinkään, vaan puhelun aikana vastaamme avoimiin kysymyksiisi ja kartoitamme tilanteenne.

Blogi

Previous slide
Next slide

Tiedolla johtaminen energia-alalla

Edellisen blogimme julkaisun aikaan COVID-19 oli vasta uhka, jonka realisoitumisesta esitettiin monenlaisia arvioita. Pandemian kokonaisvaikutuksia...

Location intelligence: sijaintianalytiikan 5 yleistä haastetta

Sijaintianalytiikkaa (location intelligence) on hyödynnettu jo pitkään monilla toimialoilla, muun muassa logistiikassa ja kaupan alalla reititysten...

Sijaintianalytiikan hyödyt energia-alalle: priorisoi, optimoi ja ennusta

Sijaintitieto jää monessa yrityksessä hyödyntämättä, vaikka siinä piilee valtava potentiaali. Se auttaa ennustamaan tulevaa ja ymmärtämään oman...

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1