Tietoalustat ja -varastot

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatiollesi modernit tietovarastot ja pilvipohjaiset tietoalustat – myös ne sijaintitietoa sisältävät.

Toteutamme ketterästi dataintegraatiot perinteisten sisäisten tietolähteiden (esim. ERP, CRM) lisäksi myös uutta lisäarvoa luoviin datoihin, kuten paikkatieto-, BIM-, laserkeilaus- ja drone-aineistot.

Varmistamme datasi laadun ja tarvittaessa rikastamme dataa esim. ulkoisilla aineistoilla.

Tuotamme sekunnin murto-osissa tapahtuvaa koneoppiseen perustuvaa päätöksentekoa, joka voi pohjautua massiivisen kokoisiin, jopa sadoista lähteistä kerättyyn historiadataan ja jatkuvaan datavirtaan. Kinetica yhdistää GPU-kiihdytetyn tietokannan, reaaliaikaisen sijainnin visualisoinnin ja tekoälyn voiman.

Alusta reaaliaikaiseen analytiikkaan

Tiedon ja tietolähteiden määrän kasvaessa perinteisten analytiikka-alustojen suorituskyky ei enää riitä. Autamme sinua maksimoimaan aktiivisen ja reaaliaikaisen analytiikan hyödyt. Tutustu Kinetica-materiaaleihin ja varaa ilmainen demosi nyt.

Tarvitsetko apua tietovarastojen suunnitteluun tai toteutuksiin?

Meiltä löydät juuri oikeat osaajat tarpeisiisi! Varaa alta 30 min keskusteluaika asiantuntijamme kalenterista. Se ei sido sinua mihinkään, vaan vastaamme avoimiin kysymyksiisi ja kartoitamme tilanteenne.

Blogi

Previous slide
Next slide

Advian ja Sharper Shape – jalostetulla analytiikalla uusiin korkeuksiin

Sharper Shape on kansainvälisesti toimiva automatisoitujen drone- ja helikopteripohjaisten sähköverkkojen tarkastuspalveluiden toimittaja. Advian on...

Satelliittidatan hyödyntäminen ratainfran kunnossapidossa - Case Väylä

Advian auttoi Väylää analysoimaan radan varrelta pehmeikköalueita, joissa ratapenger liikkuu tavanomaista enemmän. Ratapenkereen liiallinen...

Miten kirjoitetaan energia-alan menestystarina?

Palattuani energia-alan konsultoinnin pariin, viimeiset 12 kuukautta ovat olleet vielä odotuksianikin kiintoisampia. Olen saanut tilaisuuden...

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1
Fintraffic_logo-1
Moventas-logo-600x240-1
vayla_virasto-logo-1
agco group logo
fingrid-logo-210px