Ratkaisumme

Kun haluat saavuttaa kestävää, jopa epäreilua kilpailuetua jalostetun analytiikan ratkaisuilla, me olemme apunasi.

Olemme apunasi

Emme ratsasta näennäisvakioidulla palvelupaketilla, koska kokemuksesta tiedämme, että jokainen ongelma on uniikki. Riittää, kun osaat kertoa mistä datakenkä puristaa. Se on ainoa tapa osua tarkasti maaliin ja löytää tiensä epäreilun kilpailuedun eldoradoon.

Olemme tiedolla johtamisen ja edistyneen analytiikan osaaja. Supervoimamme ovat Edge AI sekä sijaintitiedon ja ulkoisten datalähteiden suvereeni hallinta. Peräti 80 prosenttia kaikesta datasta sisältää sijaintitietoa, ja sitä hyödyntämällä tiristämme tiedolla johtamisesta ennennäkemättömiä tehoja.

Esimerkiksi näiden haasteiden ratkaisemisessa autamme asiakkaitamme:

Asiakkaamme

Omien alojensa edelläkävijöitä, joiden kanssa meillä on ilo ja kunnia tehdä töitä. 

Resurssit

advian-edgeAI-cover

Mitä on Edge AI?

Miten Edge AI toimii, mitä hyötyä siitä on liiketoiminnalle ja miksi siitä kannattaa olla kiinnostunut? Lataa opas ja ota selvää!

Opas-Ulkoinen-Data-Analytiikassa-Advian-Oy-cover

Ulkoiset datalähteet

Ulkoisessa datassa piilee yksi tiedolla johtamisen suurimmista tutkimattomista kultakaivoksista. Miten päästä aarteen jäljille?

Data Game Plan - suunnittelu ja konsultointi

Kun haluat muodostaa uuden datastrategian tai -pelikirjan, päivittää nykyisen tai ratkaista spesifin dataongelman, me autamme sinut nopeasti vauhtiin.

Miksi Advian?

intro-numbers-blue-1x1-1

Sijaintitiedot ja ulkoinen data

Ulkoisessa datassa ja sijaintitiedoissa piilee tiedolla johtamisen suurin tutkimaton kultakaivos. Avullamme pääset aarteeseen käsiksi.

intro-numbers-blue-1x1-2

Edge-analytiikan asiantuntija

Suomen kovin edge-analytiikan osaaja, oli kyse sitten konenäöstä, videoanalytiikasta, sijaintitiedon hyödyntämisestä tai sensorifuusiosta.

intro-numbers-blue-1x1-3

Tuloksia, ei tyhjiä digihankkeita

Katse tulevaisuudessa ja älykkäät prosessit - keskitymme kilpailukykyysi, emme datasi tai IT-arkkitehtuurisi päämäärättömään hieromiseen.

Blogimme tuoreimmat

Previous slide
Next slide

Tekoälystä vastalääke laadunvarmistuksen ongelmakohtiin

Pekka Jaarinen aloitti Advianin Chief Technology Officerina vuoden 2020 loppupuolella. Ennen Adviania Pekka on työskennellyt haastavissa rooleissa...

Miksi Edge AI on informaatiomaailman uusi iskusana? 4 esimerkkiä

Mitä Edge AI:n ympärillä pyörivän hypetyksen takaa löytyy? Miksi siitä on tullut informaatiomaailman uusi iskusana? Esittelen tässä jutussa neljä...

Tekoälyä reunalla - Edge AI

Edge AI:n mahdollisuudet ovat lähes rajattomat – sovelluskohteita löytyy älykelloista tuotantolinjoille ja logistiikasta älyrakennuksiin ja...

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1