Sijaintitieto

Autamme sinua hahmottamaan ja realisoimaan sijaintianalytiikan potentiaalin. 

Meidän näkemyksemme on, että sijaintitietojen tulee löytyä sieltä, missä muukin data on. Vasta tällöin sijaintitietoa voidaan hyödyntää aidosti osana prosesseja. 

Sijaintitiedon avulla voi merkittävästi tehostaa mm. omaisuudenhallintaa, kauppapaikkasuunnittelua tai riskien hallintaa – myös osana sinun liiketoimintaprosessejasi.

Tutustu Location Intelligence Innovation -työpajaan

Location Intelligence Innovation -työpajan lopputuloksena saat konkreettisen ja perustellun näkemyksen hedelmällisimmistä sijaintianalytiikkaan liittyvistä kehityskohteista.

Sijaintitieto auttaa ennustamaan tulevaa ja ymmärtämään oman välittömän toimintaympäristön ulkopuolella tapahtuvaa.

Laura kertoo, miten sijaintitieto voi auttaa esimerkiksi vesihuollon korjausten priorisoinnissa tai myrskytuhojen vaikutusten analysoinnissa, jopa niiden ennustamisessa.

 

HubSpot Video

 

Blogi

Previous slide
Next slide

Advian ja Sharper Shape – jalostetulla analytiikalla uusiin korkeuksiin

Sharper Shape on kansainvälisesti toimiva automatisoitujen drone- ja helikopteripohjaisten sähköverkkojen tarkastuspalveluiden toimittaja. Advian on...

Satelliittidatan hyödyntäminen ratainfran kunnossapidossa - Case Väylä

Advian auttoi Väylää analysoimaan radan varrelta pehmeikköalueita, joissa ratapenger liikkuu tavanomaista enemmän. Ratapenkereen liiallinen...

Miten kirjoitetaan energia-alan menestystarina?

Palattuani energia-alan konsultoinnin pariin, viimeiset 12 kuukautta ovat olleet vielä odotuksianikin kiintoisampia. Olen saanut tilaisuuden...

Kiinnostaako sijaintitiedon tehokkaampi hyödyntäminen?

Varaa alta 30 min keskusteluaika asiantuntijamme kalenterista. Se ei sido sinua mihinkään, vaan puhelun aikana vastaamme avoimiin kysymyksiisi ja kartoitamme tilanteenne.