Sijaintitieto

Autamme sinua hahmottamaan ja realisoimaan sijaintianalytiikan potentiaalin. 

Meidän näkemyksemme on, että sijaintitietojen tulee löytyä sieltä, missä muukin data on. Vasta tällöin sijaintitietoa voidaan hyödyntää aidosti osana prosesseja. 

Sijaintitiedon avulla voi merkittävästi tehostaa mm. omaisuudenhallintaa, kauppapaikkasuunnittelua tai riskien hallintaa – myös osana sinun liiketoimintaprosessejasi.

Tutustu Location Intelligence Innovation -työpajaan

Location Intelligence Innovation -työpajan lopputuloksena saat konkreettisen ja perustellun näkemyksen hedelmällisimmistä sijaintianalytiikkaan liittyvistä kehityskohteista.

Sijaintitieto auttaa ennustamaan tulevaa ja ymmärtämään oman välittömän toimintaympäristön ulkopuolella tapahtuvaa.

Laura kertoo, miten sijaintitieto voi auttaa esimerkiksi vesihuollon korjausten priorisoinnissa tai myrskytuhojen vaikutusten analysoinnissa, jopa niiden ennustamisessa.

 

Advian_Laura_sijaintitieto_MASTER_someen

 

Blogi

Previous slide
Next slide

Location intelligence: sijaintianalytiikan 5 yleistä haastetta

Sijaintianalytiikkaa (location intelligence) on hyödynnettu jo pitkään monilla toimialoilla, muun muassa logistiikassa ja kaupan alalla reititysten...

Sijaintianalytiikan hyödyt energia-alalle: priorisoi, optimoi ja ennusta

Sijaintitieto jää monessa yrityksessä hyödyntämättä, vaikka siinä piilee valtava potentiaali. Se auttaa ennustamaan tulevaa ja ymmärtämään oman...

Pieni Suuri Tekoälysanasto - 10 tärkeintä termiä

Tervetuloa Pienen Suuren Tekoälysanaston pariin! Tämän artikkelin kunnianhimoisena tavoitteena on määritellä tekoälyyn ja analytiikkaan liittyvät...

Kiinnostaako sijaintitiedon tehokkaampi hyödyntäminen?

Varaa alta 30 min keskusteluaika asiantuntijamme kalenterista. Se ei sido sinua mihinkään, vaan puhelun aikana vastaamme avoimiin kysymyksiisi ja kartoitamme tilanteenne.

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1