Advian Smart Factory

Ratkaisut tuotannon tehostamiseen ja optimointiin

Saavuta epäreilua kilpailuetua - tehtävämme on ratkaista liiketoimintahaasteesi alusta loppuun niin, että tulos näkyy myös viivan alla. Alla esitellyt käyttötapaukset voidaan toteuttaa yksittäisinä ratkaisuina tai yhdistettyinä maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi. Toimitukseen sisältyvät optimoidut sensorit, laitteisto, sekä turvallinen datansiirto.

Tuotannon optimointi

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla löydät tehokkaimmat tuotantomenetelmät ja optimoit raaka-aineiden käytön. Voit optimoida energiankulutusta esimerkiksi liike- ja lämpötilasensoreilla sekä tarkkailla koneiden suorituskykyä reaaliajassa.

Laadunvarmistus

Varmista tuotteiden laatu hyödyntämällä koneoppimista sekä tuotantolinjan lähelle
asennettuja sensoreita ja konenäköä. 

Ennakoiva huolto

IoT-sensorien ja ennustavan analytiikan avulla tunnistat, milloin koneet ovat menossa epäkuntoon. Näin koneet voidaan huoltaa tai korjata oikea-aikaisesti. Virtuaalisella ja lisätyllä
todellisuudella (VR/AR) toteutettu tuotantosimulaatio, tarkastus ja huolto auttavat vähentämään seisokkeja ja alentamaan huoltokustannuksia.

Hajautettu oppiminen

Prosessiteollisuus tuottaa hurjan määrän dataa. Kun tuotantodata samankaltaisista tuotantolaitoksista yhdistetään, koneoppiminen kiihtyy ja tiedonsiirto nopeutuu. Paikallisesti tapahtuvia muutoksia ja erikoistilanteita voidaan käyttää optimoimaan myös muita tuotantopaikkoja, mikä pienentää kustannuksia.

Reaaliaikainen paikannus

Vältä viivästyksiä – saat reaaliaikaisen näkymän osien sijainnista jokaiselle tilaukselle. Näin saat tiedon mahdollisista ongelmista etukäteen.

Automatisoitu varastonhallinta

Automatisoitu ja tarkka materiaalihallinta varastoalueella perustuu älykkääseen paikannukseen. Tarkempi omaisuudenhallinta ja lisääntynyt näkyvyys toiminnan laatuun
auttavat tunnistamaan kehityskohteet prosesseissa.

Automatisoitu volyymilaskenta

Laske automaattisesti esimerkiksi
kivimurskeen, puun ja hakkeen määriä.

Tilojen ja reittien optimointi

Tarkkaile reittejä ja trukkien ja materiaalin liikkeitä varastoalueella työjonojen optimoimiseksi, sekä käytä VR:ää tilojen ja reittien suunnittelussa.

Edge AI -ratkaisujen etuna on, että ne ovat jo lähtökohtaisesti sovitettuja asiakkaan omaan toimintaympäristöön. Advianin ratkaisupaketilla haasteet voidaan ratkaista asiakaskohtaisesti ja koneoppimismallit opetetaan asiakkaan omalla datalla. 

Kiinnostuitko?

Onko sinulla mielessäsi jokin aihealue, ongelma tai tehostamiskohta, jota prosessissa haluaisit parantaa?

Heitä haasteesi meille, niin palaamme ratkaisuehdotuksella takaisin! Varaa aika asiantuntijamme Jannen kalenterista helposti tästä 👇