Tuotannon optimointi

Lisää tuottavuutta, vähennä hukkaa ja pienennä kustannuksia hyödyntämällä dataa tehokkaasti.
Kun sinulla on parempi näkyvyys toimintaasi ja ymmärrät osaprosessien riippuvaisuudet toisiinsa, voit tehdä parempia liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

Tuotantoprosessien optimointi sekä hukan poistaminen muuttuu helpommaksi, kun pystyt hyödyntämään tehokkaasti keräämääsi dataa. 

 

Automatisoi toiminnot

Nosta automatisoinnin astetta kustannustehokkaasti uusilla teknologioilla.

Automaation ja robotiikan arvo ja käyttökohteiden monipuolisuus vain kasvaa tulevaisuudessa. Vaikka kaikkea ei voidakaan automatisoida, konenäköä, antureita, koneoppimista ja prosesseihin mukautettua edistynyttä analytiikkaa voidaan käyttää eri prosessiosien automatisointiin. Esimerkiksi manuaalisten toimintojen, kuten silmämääräisten tarkastusten, aiheuttamien pullonkaulojen poistaminen lisää suorituskykyä huomattavasti.

Tee oikeita päätöksiä reaaliajassa

Koneet ovat ihmistä parempia tekemään johdonmukaisia päätöksiä datan perusteella. Jos koneella on kaikki sen tarvitsema tieto, ei välissä tarvita ihmisen apua.

Olemassa olevien tuotantoprosessien kehittäminen älykkäämmiksi ja itsenäisemmiksi lisää ketteryyttä ja mahdollistaa paremman reagointikyvyn sekä läpinäkyvyyden koko tuotantoon. Laskennan ja tekoälyn siirtäminen lähelle tuotantolinjoja antaa järjestelmille mahdollisuuden tehdä päätöksiä itse ilman, että ihmisen tarvitsee puuttua asiaan. Jotta voidaan toimia ennakoivasti ja pelata yhteen hiileen, täytyy varmistaa, että kaikilla tuotannon tasoilla on pääsy reaaliaikaiseen ja relevanttiin dataan.

Parempi ymmärrys raaka-aineista

Reaaliaikaisilla ja automatisoiduilla ratkaisuilla saat paremman käsityksen raaka-aineistasi.

Optimoi tuotantoprosessisi tunnistamalla ja luokittelemalla tuotannossa käytettävät materiaalit. Esimerkiksi analysoimalla materiaalin kemiallista koostumusta hyperspektrikuvantamisella varmistat tuotteidesi laadun. Biomassaa taas voidaan analysoida kiehumisprosessin optimoimiseksi. Kuljetushihnalla kulkevien mineraalien ulkonäköä, muotoa, kokoa tai tiheyttä analysoimalla pääset eroon sivukivestä. 3D-pohjaisella volyymi- ja muotoanalyysillä saat paremman käsityksen omaisuudestasi. Reaaliaikainen analytiikka tekoälyllä tehostettuna auttaa saavuttamaan kilpailuetua - niin maalla, ilmassa kuin liikkeellä.

Mikä on Advian EdgeAI?

Vie reunalaskenta ja tekoäly lähelle tuotantoa - sinne, missä data kerätään.

Haluaisitko kuulla lisää?

Tee oikeita päätöksiä reaaliajassa, automatisoi toiminnot ja ymmärrä paremmin raaka-aineitasi. Mikä näistä osa-alueista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta? Varaa tästä puolituntinen kartoitus asiantuntijamme Janne Honkosen kalenterista 👇

Blogi

Previous slide
Next slide

Data ja uudet teknologiat - keino päästötavoitteiden saavuttamiseen?

Taloustutkimus vuodelta 2015 kertoo, että suuri enemmistö suomalaisyrityksistä pitää vähähiilisyyttä ja hiilineutraaliutta strategisen kilpailukyvyn...

Tekoälystä vastalääke laadunvarmistuksen ongelmakohtiin

Ovi auki keskisuurille toimijoille Lähes jokaisella teollisuusyrityksellä on jonkinasteisia haasteita ja tarpeita liittyen laadunvarmistuksen...

Miksi Edge AI on informaatiomaailman uusi iskusana? 4 esimerkkiä

Mitä Edge AI:n ympärillä pyörivän hypetyksen takaa löytyy? Miksi siitä on tullut informaatiomaailman uusi iskusana? Esittelen tässä jutussa neljä...

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1
Fintraffic_logo-1
Moventas-logo-600x240-1
vayla_virasto-logo-1
agco group logo
fingrid-logo-210px