Skip to main content

Finanssi

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä oman datan ymmärtämisestä ja hallinnasta tulee entistä tärkeämpää.

Palvelumme finanssialalle

Tietoalustat ja -varastot

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatiollesi modernit tietovarastot ja pilvipohjaiset tietoalustat – myös ne sijaintitietoa sisältävät. Varmistamme datasi laadun ja tarvittaessa rikastamme dataa esim. ulkoisilla aineistoilla.

Tuotamme sekunnin murto-osissa tapahtuvaa koneoppiseen perustuvaa päätöksentekoa, joka voi pohjautua massiivisen kokoisiin, jopa sadoista lähteistä kerättyyn historiadataan ja jatkuvaan datavirtaan.

Tietomallinnus

Liiketoimintalähtöinen ja laajennettavissa oleva tietomalli mahdollistaa organisaatiollesi kilpailukykyä tuovien ratkaisujen ketterän kehittämisen.

Suunnittelemme tietomallisi liiketoimintalähtöisesti tehden yrityksesi tietovarannot ja liiketoimintakäsitteet ymmärrettäviksi niin liiketoiminnalle kuin IT:lle.

Master- ja metadatan hallinta

Autamme muodostamaan paremman kokonaiskuvan yrityksesi datasta ja tietojärjestelmistä.

Kun data on järjestyksessä ja sen laatu kunnossa, saat paremmat edellytykset sisäisen datasi hyödyntämiseen ja self-service analytiikkaan, nopeutat projektien läpimenoaikaa ja vauhditat uusien liiketoiminta-alueiden valloitusta.

Ulkoiset datalähteet

Tunnistamme liiketoimintasi kannalta relevantit ulkoiset datalähteet, oli kyse avoimesta datasta tai kaupallisista aineistoista, kuten sää, liikenne, satelliitit, demografia tai yritystiedot.

Teemme aineistojen hankinnan sinulle helpoksi vastaamalla niiden hankinnasta, muokkaamisesta ja tuomisesta sisäisen datan rinnalle analytiikkaratkaisuihisi.

Untitled design (2)

Data Advisory -palvelumme

Paranna organisaatiosi data- ja analytiikkavalmiutta. Uimme teknologian ja bisneksen välimaastossa kuin kalat vedessä. Tunnistamme kannattavimmat ja kestävimmät datainvestoinnit ja kehitysalueet. Aloita matkasi kohti modernia tiedolla johtamista.

Miksi Advian?

Slash icon 
SAAVUTA EPÄREILUA KILPAILUETUA KANSSAMME

1

Kivenkovat ja monipuoliset osaajat

Meiltä löydät osaavat ja kokeneet asiantuntijat, joilla on tekemisen meininki sekä kyky ymmärtää liiketoimintasi vaatimukset.

2

Vauhdita tekemistä uusilla teknologioilla

Innovoimme datasta uusia liiketoiminta­mahdollisuuksia ja kasvatamme kilpailuetuasi edistyneellä analytiikalla.

3

Tuloksia, ei tyhjiä digihankkeita

Katse tulevaisuudessa ja älykkäät prosessit - keskitymme kilpailukykyysi, emme datasi tai IT-arkkitehtuurisi päämäärättömään hieromiseen.