Groundhawk

Maakaapeleiden tarkka sijainti dokumentoitu hetkessä
Nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa dokumentoida kaapelien sijainti

Groundhawk mullistaa tavan dokumentoida sähkö- ja televerkkojen tarkat sijainnit maanrakennusurakoinnin yhteydessä. Uusi tapa on tarkempi ja täyttää uudet M71-vaatimukset.

Laitteen käyttö ei vaadi aikaisempaa mittausosaamista. Voit hyödyntää ammattilaisia, jotka ovat jo paikan päällä tekemässä maaurakointia. Koska tieto liikkuu saman tien, urakan dokumentaatiokin saadaan valmiiksi maaurakoinnin päätyttyä. Loppuasiakas saa heti verkon käyttöönsä ja alihankintaketju voi laskuttaa laadukkaasti tehdystä työstä nopeasti.

 

HubSpot Video
measurement costs

Säästä mittauskustannuksissa

Ei erillistä mittaustiimiä eikä kalliita laiteinvestointeja. Maanrakennusurakoitsija pystyy dokumentoimaan kaapelien sijainnin.

measurement accuracy

Tarvittava mittaustarkkuus

Mittaa kun oja on auki. Mittaustarkkuus on <10 cm (X,Y,Z) ja mittaus täyttää Traficom M71-vaatimukset.

Quality assurance

Kuvatietoa laadunvarmistukseen

Kuvadata mm. kytkentäpisteistä, jakokaapeista ja suojauksista kertoo heti oikein ja laadukkaasti tehdystä työstä. Kuvadata siirtyy helposti myös laatudokumentaatioon ja säästää näin aikaa ja vaivaa.

real-time

Reaaliaikaisuus nopeuttaa urakoiden valmistumista

Mittausdata voidaan heti siirtää esimerkiksi NISiin. Mitattu ja dokumentoitu verkko voidaan myös luovuttaa ja laskuttaa yleensä jopa kuukausia aikaisemmin.

Groundhawk yhdistää älypuhelimen ja tarkan paikannuksen lisälaitteen.

Groundhawkin käyttö on yhtä helppoa kuin kuvaisi kaapeliojaa videolle. Taustalla tapahtuu tarkkaa 3D-mallinnusta ja konenäköä sekä erittäin tarkkaa paikannusta. Kaapelin sijaintitiedot ja valokuvat siirtyvät pilveen heti kuvauksen jälkeen, jossa ne jälkiprosessoidaan ja verkkotietojärjestelmään tarvittavat vektoritiedostot ovat hetkessä ladattavissa.

Lataa alta tarkempi tietopaketti Groundhawkista 👇

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää ja kokeilemaan Groundhawkia työmaalla

Ota meihin yhteyttä! 

Christoffer_Winquist_web

Chris Winquist, Chief Commercial Officer
+358 50 387 8670
christoffer.winquist@advian.fi