Näin autamme

Johda, mahdollista ja luo epäreilua kilpailuetua. 

Oli kyse sitten tiedolla johtamisesta, edistyneen analytiikan hyötyjen maksimoinnista, sopivan IT-arkkitehtuurin mallintamisesta tai uusien digitaalisten palveluiden muotoilusta, meiltä löydät ratkaisun ja tekijät vastaamaan liiketoimintasi haasteisiin.

Ratkaisumme

Autamme kaikissa datan elinkaaren vaiheissa, datan keräämisestä ja hallinnoinnista analysointiin sekä tietenkin itse pihviin - tiedolla johtamiseen. Tutustu esimerkkeihin Ratkaisut-sivullamme.

Miksi Advian?

intro-numbers-blue-1x1-1

Sijaintitiedot ja ulkoinen data

Ulkoisessa datassa ja sijaintitiedoissa piilee tiedolla johtamisen suurin tutkimaton kultakaivos. Avullamme pääset aarteeseen käsiksi.

intro-numbers-blue-1x1-2

Edge-analytiikan asiantuntija

Suomen kovin edge-analytiikan osaaja, oli kyse sitten konenäöstä, videoanalytiikasta, sijaintitiedon hyödyntämisestä tai sensorifuusiosta.

intro-numbers-blue-1x1-3

Tuloksia, ei tyhjiä digihankkeita

Katse tulevaisuudessa ja älykkäät prosessit - keskitymme kilpailukykyysi, emme datasi tai IT-arkkitehtuurisi päämäärättömään hieromiseen.

Reaaliaikainen analytiikka

Tiedon ja tietolähteiden määrän kasvaessa perinteisten analytiikka-alustojen suorituskyky ei enää riitä. Autamme sinua maksimoimaan aktiivisen ja reaaliaikaisen analytiikan hyödyt. Tutustu Kinetica-materiaaleihin ja varaa ilmainen demosi nyt.

Asiakkaamme

telia-inmics-nebula-logo
Lahitapiola_logo
Awakeai--logo-black
sharper-shape-logo
caruna-logo
Laaketietokeskus_logo_black_
Helen-logo-2
1280px-Fortum_logo.svg
finrail-logo-1
Fintraffic_logo-1
Moventas-logo-600x240-1
vayla_virasto-logo-1
agco group logo