Kinetica

Alusta äärimmäiseen reaaliaikaiseen analytiikkaan

Tiedon ja tietolähteiden määrän kasvaessa perinteisten analytiikka-alustojen suorituskyky ei enää riitä.

Kuvittele tilanne, jossa joudut yhdistämään hurjaa vauhtia syntyvää streaming-dataa kymmenistä ja jopa sadoista tietolähteistä, yhdistämään ne massiiviseen määrään historiadataa, tekemään kaikesta tästä edistynyttä analyysiä ja vieläpä toimittamaan tulokset reaaliajassa.

 

Mikään perinteinen tietovarasto ei pysty vastaamaan haasteeseen.

Kinetica yhdistää GPU-kiihdytetyn tietokannan, reaaliaikaisen sijainnin visualisoinnin ja tekoälyn voiman.

Kinetica teleoperaattoreille

Teleoperaattoreista on kehittymässä digiyhteiskunnan infran tarjoajista sen kehittäjiä ja vauhdittajia. Kovenevan kilpailun, 5G-teknologian ja IoT:n esiinmarssin myötä tarvitaan täysin uusia aktiivisen analytiikan sovelluksia. Kinetican avulla näet reaaliajassa, miten verkon suorituskyky vaikuttaa asiakkaisiisi. Tätä tietoa taas voidaan käyttää infran sijoitusten ja huoltojen optimointiin. Kinetican avulla saat vihdoin datastasi täyden hyödyn irti.

Lue lisää

Kinetica finanssitoimijoille

Raivokas kilpailu ja kasvavat tekniset vaatimukset haastavat finanssialaa. Samalla dataa on saatavilla niin omasta takaa kuin myös organisaation ulkopuolelta enemmän kuin koskaan. Miten siis saavuttaa kilpailuetua? Kinetican avulla suorituskyky ei ole enää este. Saat tulokset sekunneissa tuntien sijaan.

Tehostat riskianalytiikkaa ja petosten havaitsemista, sekä voit kehittää uusia datalähtöisiä ja tekoälypohjaisia tuotteita ja palveluita, joiden avulla vahvistat ydinliiketoimintaasi sekä vähennät kustannuksia.

Lue lisää finanssialan ratkaisuista

Kinetica energia-alalle

Energia-ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Miksi investoisit vanheneviin IT-ratkaisuihin? Aktiivinen analytiikka tarjoaa reaaliaikaisen kuvan verkon toiminnasta sekä tunnistaa koneoppimisen avulla mahdolliset häiriöt jo ennen niiden syntymistä. Kinetican sijaintianalytiikan ominaisuudet ja visualisointityökalut paljastavat lisäksi piilossa olevan datan. Tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien rakentaminen voi alkaa.

Lue lisää osoitteessa Kinetica.com

Vähittäis- ja tukkukauppa

Asiakkaat haluavat sen nyt – ei huomenna tai ylihuomenna. Kinetican aktiivisen analytiikan avulla optimoit asiakaskokemuksen ja varastot analysoimalla jatkuvasti kertyvää dataa ja massiivista historiadataa reaaliajassa. 

Lue lisää osoitteessa Kinetica.com

Logistiikkaratkaisut

Maailman suurimmat logistiikkayritykset luottavat Kineticaan toimintojensa reaaliaikaisessa optimoinnissa.

Olipa kyseessä sitten sijainti, ajoneuvot, anturit, henkilöstö, sää, liikenne, kysyntä tai tarjonta, Kinetica tuottaa nopeasti muuttuvasta datasta tehokasta analyysiä päätöksenteon tueksi ja automatisoimiseksi. 

Lue lisää osoitteesta Kinetica.com

Päästä äärimmäinen analytiikka irti

Advian on Kinetica-kumppanisi Pohjoismaissa.

Autamme sinua maksimoimaan aktiivisen ja reaaliaikaisen analytiikan hyödyt. Tutustu Kinetica-materiaaleihin ja varaa ilmainen demosi nyt.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen demosi nyt!

Varaa demosi helposti asiantuntijamme kalenterista. 👇