Kinetica finanssialalle

Ratkaise finanssialan analytiikan haasteet: Kinetica on aktiivisen analytiikan alusta äärimmäiselle datataloudelle. Se yhdistää GPU-tietokannan, reaaliaikaisen sijainnin visualisoinnin sekä tekoälyn voiman.

Raivokas kilpailu ja kasvavat tekniset vaatimukset haastavat finanssialaa. Samalla dataa on saatavilla niin omasta takaa kuin myös organisaation ulkopuolelta enemmän kuin koskaan.
Miten siis saavuttaa kilpailuetua? Kinetican avulla suorituskyky ei ole enää este. Saat tulokset sekunneissa tuntien sijaan. 
Lue lisää todellisista käyttötapauksista ja lataa tietopaketti.
Lataa omasi

Petosten havaitseminen

Kinetican avulla yhdistät ja analysoit suuria määriä monimutkaisia datasyötteitä. Näin saat kokonaisvaltaisen kuvan asiakkaan tai kaupanvälittäjän toiminnasta ja tehostat petosten havaitsemista. Voit hyödyntää suuren määrän striimaus-, sijainti- ja liiketoiminnallista dataa havaitaksesi petokset reaaliajassa.

Koneoppiminen: tunnista poikkeamat ja epäilyttävä käytös vakuutus-, vähittäispankki- ja kaupankäynti tilanteissa - jopa miljardeja datapisteitä analysoimalla. 

 

Reaaliaikainen riskienhallinta

Tehosta päätöksentekoa ja siirry riskianalyysissä suoratoistoon ja päivän sisällä tapahtuvaan datasyötteiden analysointiin. Kineticalla nopeutat huomattavasti riskilaskelmia, kuten riskiarvoja, likviditeetin kattavuussuhteita, Monte Carlo -simulaatioita ja xVA:ta. Suoritat kätevästi myös erilaisia skenaarioanalyysejä ja ad hoc -analyysejä - näin saat käyttöösi reaaliaikaiset P&L-laskelmat, kaupankäynnin optimoinnin ja paljon muuta.

 

Tekoälyyn pohjautuvat tuotteet ja palvelut

Yhdistä analytiikka ja koneoppiminen yhdelle alustalle ja vähennä datasiirtoa, kustannuksia ja käyttöönottoaikaa.

Paranna tehokkuutta, asiakaskokemusta ja tarkkuutta rakentamalla koneoppiminen palveluidesi ja ratkaisujesi sisään. Käyttämällä Kinetican integraatiota RAPIDSiin pääset hyödyntämään täysimääräisesti GPU-kiihdytettyä dataputkea ja kehittämään tekoälyyn pohjautuvia tuotteitasi edelleen. 

Päästä äärimmäinen analytiikka irti

Advian on Kinetica-kumppanisi Pohjoismaissa.
Autamme sinua maksimoimaan aktiivisen ja reaaliaikaisen analytiikan hyödyt. Tutustu lisää ja lataa alta itsellesi tietopaketti - miten suuret finanssialan organisaatiot hyödyntävät Kineticaa?
Lataa omasi

Kiinnostaako Kinetica finanssialalle?

Varaa ilmainen demo helposti tästä, silloin kun sinulle sopii 👇